La noi distractia o gasiti in orice anotimp!

Va dorim si vom face toate eforturile pentru o vacanta de vis.

Activitati Ranca

Complexul turistic Ranca este ideal pentru practicarea diverselor sporturi de iarna (ski, snowboard, sanius), de vara (cicloturism, rafting), sporturi extreme (zborul cu parapanta), drumetii montane (inclusiv plimbarea cu Atv-ul sau cu motocicletele de teren), precum si pentru petrecerea unor clipe recreere si de odihna.

Sezonul schiabil incepe din noiembrie. La Ranca exista cinci partii de schi, patru de dificultate medie si una pentru incepatori. Aceasta din urma este dotata cu teleski, nocturna, babyski si sonorizare.

Pasionatii de snowboard pot folosi partiile de la Ranca. Ai grija sa fii echipat corespunzator (placa, legaturi, clapari). Iar pentru persoanele cu o experienta mai mare, statiunea Ranca ofera multe posibilitati de sport extrem.

Ca si in alte statiuni de la munte, si la Ranca ATV-urile sunt nelipsite. Exista mai multe centre de inchirieri ATV amplasate in zona centrala a statiunii. Pretul de inchiriere este de 80-100 RON / ora, in functie de model si de performante.

Daca pe zapada mare ATV-urile nu mai fac fata, atunci un snowmobil e cea mai buna alegere de distractie si adrenalina. Cu ajutorul lui poti explora mai bine zona Ranca si te poti bucura de peisajele mirifice. Costuri: 120-150 / ora.

Traseele montane sunt inchise in sezonul de iarna, dar cei care au experienta pot practica ski de tura in inprejurimile statiunii Ranca, pe trasee usoare, fara risc de avalansa si viscol. Pentru detalii, contacteaza Salvamont Ranca.

La Ranca si in zonele din jurul statiunii curentii de aer favorizeaza zborul cu parapanta. Varful Papusa, Varful Magura, Varful Cerbul sunt doar cateva din locatiile folosite de amatorii de zbor cu parapanta.

Turismul de aventura castiga din ce in ce mai mult teren in România. Hotel Onix Ranca lansează o noua provocare: Onix Aventura! Parcurgerea de trasee montane, in baza unui scenariu stabilit impreuna cu coordonatorul programului.

In perioada de vara, la Ranca iti poti ridica adrenalina la maxim alergand motoarele puternice ale motocicletelor de teren pe potecile muntilor sau pe drumul de tranzit Transalpina care iti ofera perspective off-road deosebite.